Melyik mobilt ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdés hogy tudnátok e nekem olyan mobilt mondani aminek 20.000 Ft (használtan) körül mozog az ára, egy alap android van rajta, kamerája normális képet tud csinálni és esetleg elég jó videót, + van wifi benne (az nem olyan fontos). Köszi a tájékoztatást előre is ! Használtra gondoltam !2014. febr. 24. 14:25
11/26 anonim válasza:
Hát aki manapság Galaxy Ace-t vesz az szerintem kérjen időpontot egy elmeorvosnál sürgősen.Hozzáteszem nekem is volt Acem de úgy utáltam mint a sz. rt.Semmi mai app nem fut el rajta ha éppen nem fagy le akkor laggol mint az istennyila.2.3.6-os Android,Armv6-os CPU meg Adreno 200 GPU(vagy valami Broadcom-os hulladék) 2014-ben???Még viccnek is rossz.
20.000-ért Xperia U tényleg jó választás nem igazán játszanak egy ligába az Ace-szel.Hiába alacsonyak az igényeid de ne egy ipari hulladékot vegyél legalább.
12/26 Saavedro válasza:
Nem használná ki... Te aztán marha jól megmondtad, kedves Orákulum...gratulálok. Igen, nézőpont kérdése, szerinted értesz a telefonokhoz, lefogadom, hogy a világ 99%-a szerint nem (ez azon a 38%on erősen meglátszik). Mi az, hogy egy kétmagos NovaThor U8500 ugyanaz, mint egy ARM11-es, kisebb órajelű egy szem mag. Még az architektúra is más...és igen, az átlagos felhasználó (nem tudom, hogy Te az vagy e) nem a hardvert DE A GYORSASÁGOT nézi. Gondolom nem kell mondani, hogy melyik a gyorsabb. De 20.000 körül még egy 2010-2011es csúcsmodell is jobban megéri egy jófajta Cortex A8 maggal és 512 MB RAM-mal (pl. Galaxy S ugye...)...na mindegy
13/26 anonim válasza:
Akkor nem tudom hogy egyáltalán volt-e telefonod amikor a Siemens C55 és hasonlók voltak a menők. Szerintem még processzoruk se volt, RAM meg biztos nem, és mégis gördülékenyen működtek. Lehet, hogy te attól leszel "menő", hogy armw 7-es processzor van a telefonodban, de nem mindenki ilyen.
14/26 anonim válasza:
Szerintem csak egyszerűen kettő telefon közül a jobbat ajánljuk. Remélem ez nem baj.
15/26 Saavedro válasza:
Nem, az a baj csak, hogy ez a marha nem gondol bele, hogy azokon a telefonokon egy zárt, noname OS futott, nem egy android rendszer, amely erőforrásigényes és minimum kéne neki egy Armv7 processzor meg fél giga RAM. Csak szólok, hogy ez még Windows Phone-on is alapkövetelmény (elvileg). Vagy mégis mit gondolsz mi fut a Galaxy Ace-en, iOS? Valahogy nem olyan hű de gördülékeny...
16/26 anonim válasza:
Saavedro bocs ha nem voltam egyértelmű, amit írtam azt a 38-asnak szántam hogy az ace és az u közül a jobbat, azaz az u-t ajánljuk :)
17/26 anonim válasza:
Én nem írtam, hogy az Xperia U rossz, de nem olyan rossz az Ace meg úgy általában a Samsungok ahogy egyesek gondolják.
18/26 Saavedro válasza:
Egyértelmű volt.
Az Ace mondjuk nem lett volna rossz, ha megjelenéskor nem 70.000ért, hanem 60k körül árulták volna. Nem lenne rossz, ha már nem árulnák még mindig (!) esetenként 30-40ért (!!!). Használtan 10es körül talán megéri.
19/26 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ ! Nem akarok rá facebookon kivül igazán semmit letölteni, lesz egy 45 órás vonatos utazásom, és a vonatra kellene netezni a telefon :) Arra jó az ace ? :)
2014. febr. 24. 21:43
20/26 Saavedro válasza:
NE vegyél Ace-t. Nem, nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!