Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Én venni fogok egy iPad mini...

Peterbodnar kérdése:

Én venni fogok egy iPad mini 32gb os 1. generációs modellt. Az szerintetek egy jó gép?

Figyelt kérdés
Vagy ajánljatok már mást is ha tudtok!

2014. febr. 23. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
Van egy nála jobb: a retina mini. Alig drágább, de három évvel újabb technika van benne. Az első mini = ipad 2 , míg a mini 2 =ipad 5.
2014. febr. 23. 18:02
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem jó, nyilván a retinás jobb, de bőven elég és meg sokáig támogatott is lesz, árban sokkal kedvezőbb mint az új kistestvére, így szerintem megéri az árát, és minden tökéletesen fut rajta.
2014. febr. 24. 21:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát nekem sokkal többnek tűnik az ój iPad mini mivel én csak 32gb-osat akarok venni így +60Ft .De mivel án Skóciában élek így itt sem valami olcsó. :)
2014. febr. 24. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!