Mi a véleményetek a Samsung Galaxy Young telefonról?
Figyelt kérdés
Pénteken kaptam egyet és kíváncsi vagyok milyen véleményük van róla az embereknek.2014. febr. 23. 16:30
1/4 anonim válasza:
A specifikációk alapján nekem gyenge, a kamera is keveset tud, ennyi volt megapixelben az 5 évvel ezelőtti telefonom, de már az is autofókuszos volt, ez meg fixfókuszos. A Samsung márka pedig egyébként sem szimpatikus.
2/4 anonim válasza:
Az egy rendkívül gyenge teljesítményű őskövület. Nem lehet hogy valami rosszat csináltál és büntetésnek szánták?
3/4 anonim válasza:
Elavult, ma már nem állja meg a helyét, de sokan veszik mert sokat reklámozzák a Samsung mobilokat, annak ellenére hogy az olcsóbbak semmit sem érnek.Milyen más mobilod volt vagy van , esetleg milyen mobilokat tudsz megnézni a baráti körödben amivel össze tudnád hasonlítani?
4/4 anonim válasza:
Nekem volt..
VOLT ÉS NEM IS lesz!!
Fagyott egyszerűen rossz volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!