Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok?

Milyen telefont ajánlotok?

Figyelt kérdés

kb 50-60k esetleg 70.000-ért. Már a régi telefonom (Sasmsung Galaxy Mini GT-S5570) már elavult :( a wi-fi is ha úgy gondolja bekapcsol ha nem akkor nem! 1-2 hónap múlva tervezek telefont venni de nem tudom milyen márkát. Gondolkoztam, hogy vegyek újra Samsungot de mivel ezek a telefonok már szinte tabletek így elfogytak az ötleteim. Pl: Sony, Nokia, LG, vagy valami normális Samsung.

Válaszokat előre is köszönöm!!

2014. febr. 23. 15:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nyugi, 50-70ért olyan samsungot kapsz újonnan, ami nem lesz tablet méret..

Amúgy olcsón Sony-t nézz szerintem.

2014. febr. 23. 15:17
 2/13 anonim ***** válasza:

Xperia l,Xperia SP,Xperia M

Iphone 4s

Samsung galaxy s4 mini

Samsung galaxy s3

2014. febr. 23. 15:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi :D 2.-nak az a baj, hogy az amiket írtál (Iphone4s, Samsung gs4 mini, Samsung gs3) mind túl vannak azon a kereten amit én most telefonra költenék :/ de a Sony Xperia Sp, M jónak tűnik tesóim is Sonyt használnak jó kis telók :)
2014. febr. 23. 15:33
 4/13 dersol ***** válasza:
xperia sp
2014. febr. 23. 15:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Igen ezen gondolkoztam az SP egy jó telefon! Mind internetezésre mind videózás,fényképezés terén. Nem otromba nagy, okos, és szép is :D
2014. febr. 23. 15:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Xperia sp
2014. febr. 23. 15:59
 7/13 A kérdező kommentje:
Ja és igaz? Tesóm barátja mondta, hogy a sony az sz@r a samsunghoz képest ezért vett note II-őt tehát NoteII vagy Sp? Bocs, hogy még egy kérdés de ez az egyetlen hely ahol tudok kérdéseket feltenni normális embereknek!
2014. febr. 23. 16:12
 8/13 dersol ***** válasza:

Miért lenne szar a Sony?

Mivel indokolja ezt meg? Mert csak így simán én is bármit letudok szarozni.

Ha szereted a retardáltaknak készült touchwiz felületet, meg azt, hogy az összes samsung ugyanúgy nézki, akkor nyugodtan vegyél samsungot.

Ha értelmes gui-t akarsz, akkor meg sonyt.

2014. febr. 23. 16:24
 9/13 A kérdező kommentje:
DEHOGY VESZEK MÉG EGYSZER SAMSUNGOT!! Az SP mellett voksolok mert tetszik egyik ismerősömnek is ez van. A samsungom sokszor összeomlott játék vagy programok közben, a youtube-os videókat nem játszotta le stb. viszont nehezen válok meg tőle :/ 3 éve kaptam és az utóbbi néhány hónapban jelentkeztek ezek a hibák. Megbízható telefon VOLT.
2014. febr. 23. 16:37
 10/13 anonim ***** válasza:

azért omlott össze, mert a mini hardvere viccnek is rossz :D

Note2 vs SP szerintem a Note2 jobb.

de én Nexus 4-et vennék.. ebben az árban ez a legjobb

2014. febr. 23. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!