Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Egy iphone ha elromlik mennyib...

Egy iphone ha elromlik mennyibe kerül a javíttatása? Hamar elromlik?

Figyelt kérdés
Azt hallottam nagyon drága.

2014. febr. 22. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
Több mindentől függ. 1. Melyik iPhone-ra gondolsz? 2. Menniyre értesz hozzá? 3. Mennyire vigyázol a telefonjaidra? Ha leejted akkor 80% az esélye h betörik mert elöl hátul üveg. Legalábbis az 5(S)
2014. febr. 22. 20:20
 2/5 anonim ***** válasza:

Vedd garanciával, és akkor nem kell ettől tartani egy ideig, egyébként meg hiba függő.

"Hamar elromlik?"

Nem hiszem, hogy ezt ki lehetne jelenteni (bár kivételek mindig vannak) tekintve, hogy tele van a használt piac működő, sok éves darabokkal.

2014. febr. 22. 20:21
 3/5 anonim ***** válasza:
#1: 5(s) hátul alumínium, elődei, a 4-4S voltak üvegből. Szerencsére ott sem ennyire tragikus a helyzet (én sajnos sokszor leejtettem az enyémet, mindet túlélte sérülések nélkül), de mint minden okostelefonnál, a kijelző valóban sérülékeny, érdemesebb vigyázni rá.
2014. febr. 22. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:

LOL Na az első is nagyon ért hozzá.

"elöl hátul üveg. Legalábbis az 5(S)"

Kár, hogy az 5snek alu a háza és brutál erős a kijelzője. Még szöget is vertek vele.

Amúgy nem túl hamar romlanak el. De ki lehet fogni olyat ami gyári hibás. Sajnos előfordulnak ilyenek.

A javíttatás meg tényleg attól függ, hogy melyik modell. Az újabbakat sokkal többe kerül javíttatni, mint a korábbi modelleket.

2014. febr. 22. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vagyok bocs elírtam 4(S)-t akartam írni. :D
2014. febr. 22. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!