Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » E 2 telefon közül melyik...

E 2 telefon közül melyik tetszik nektek, és miért?

Figyelt kérdés

Telefon1:

[link]

Telefon2:

[link]

Melyik tetszik jobban? Melyiket vennéd?

Miért?

2014. febr. 22. 10:46
1 2
 11/15 b95 ***** válasza:

Nem baj a kérdezel! :D

A SoC jobb benne, több a belső tárhely. Lehet ugyan bővíteni, de sok app vagy eleve nem rakható SD-re, vagy egy csomó mindent otthagy a belső memórián, miután SD-re raktad az adott appot.

A leírás szerint a kettő közül csak ebben van autófókusz, ami azért elég lényeges dolog!

Van ugye DLNA.

Talán az egyetlen hátrány, hogy nem dual SIM-es, azaz nem rakható bele 2 SIM kártya, bár nem tudom, hogy ez neked mennyire fontos.

2014. febr. 23. 23:10
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem. Kösz a válaszaidat! Lehet hogy a Blade 3-T veszem, mert azt láttam már mások markában is a suliban, szal elterjedteb, ha baj lesz vele előbb találok megoldást, stb. Meg ugye amit sokan vesznek az csak nem annyira vacak :D
2014. febr. 24. 20:14
 13/15 b95 ***** válasza:

„Meg ugye amit sokan vesznek az csak nem annyira vacak”

Ez nem feltétlen állja meg a helyét, pedig logikusnak tűnik. Például ott a Samsung. Na azt sem azért veszi a nép, mert olyan jó lenne, hanem mert kb. a csapból is az folyik, nameg ha egy teljesen laikus megy telefont venni egy mobil boltba, tuti, hogy valami gagyi Samut sóznak rá. :(

Na és ezt az üzletpolitikát mindennél jobban utálom a Samsungban. Gyakorlatilag ellehetetlenítik a kisebb cégek dolgát, akiknek nincs pénzük megkenni az áruházakat...

Úgy egy-két évtizede az Intel pont ezzel a módszerrel került oda, ahol most is van. Nameg a Microsoft is a Windows-zal a '90-es évek elején-közepén.

2014. febr. 24. 20:51
 14/15 A kérdező kommentje:
Hmmmm... Ez mondjuk szerintem is így van... + Szerintem egy kicsit drágábbak a Samsung telók mint amennyit érnek szerintem :D
2014. febr. 25. 14:07
 15/15 A kérdező kommentje:
Kétszer írtam hogy szerintem, na mind1 :D
2014. febr. 25. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!