Hogyan telepítsem fel Xperia Arc S-re a CM10-et?
Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 22:29
1/4 anonim válasza:
2/4 A kérdező kommentje:
Közvetlen linknek jobban örültem volna, keresgélni meg nincs kedvem mert így is 4 órán keresztül kerestem de nem találtam rendes leírást amit találtam az is 4 lépésbe le van szűkítve és azokhoz nem is értek pl.: fastboot meg ilyenek
2014. febr. 22. 18:02
3/4 anonim válasza:
Fel ne olvassuk esetleg neked? Az irány megvan, mindegyik fórumon van kereső, használd.
4/4 A kérdező kommentje:
datuber nem azt kérdeztemh hogy hol keressem, hanem hogy hogyan kell. ennyire idióta te se lehetsz inkább ne válaszoltál volna, első válaszadó legalább segített, te meg nem akkor nem kell írni ide, ennyire egyszerű barátom
2014. márc. 2. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!