Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafonnál ha hozok ki egy...

Vodafonnál ha hozok ki egy samsung galaxy s4 et 1 ft-ra akk mennyit kérnek el letétbe? Mert ugy tudom letétet is kérnek.

Figyelt kérdés
2014. febr. 21. 18:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Tőlem nem kértek, csak éppen két éves hűséget kell aláírni. Ebben a havi számlán az okostelefon árát is beszámítják.
2014. febr. 21. 18:15
 2/6 Tengor ***** válasza:
Ha elkérnének letétet, akkor 1 Ft lenne a telefon?
2014. febr. 21. 18:16
 3/6 anonim ***** válasza:
2014. febr. 21. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
és mi szükséges hozzá? lakcimkártya személyi azt tudom hogy kell. de mondták hoy kell hozzá vayg egy számlakivonat vagy egy befizetett csekk a lakcimemről. és bejelentett munkahely nem kell hozzá? m ezt is ugy halloattam hogy nem kell
2014. febr. 21. 23:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Befizetett közmű számla, gáz, víz, villany stb. De munkahelyet kérnek, kivéve a diákoktól. 18 éve alatt nem adnak semmit, szülővel kötnek szerződést. Legalábbis tavaly májusban még így volt.
2014. febr. 22. 12:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Személyi igazolvány és lakcímkártya is kell hozzá.
2014. febr. 22. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!