WayteQ Talk 5H megéri az árát?
Esetleg körülbelül azonos árban van-e ennél jobb tulajdonságokkal rendelkező készülék? (Max 50K)
Válaszokat előre is köszönöm!
Azzal viszont számolni kell, hogy WCDMA két sávos, szal 850/2100mhz. Ha esetleg vodás vagy s nem nagyobb városban élsz, akkor a 900mhz hiánya miatt, nem biztos, hogy lesz 3G. Ez az, ami kimaradt a tesztekből. Nem rég kérdeztem a vodát, hogy mi a helyzet a 2100mhz-el, milyen a lefedettség "tisztán" ezen a frekvencián, erre a válasz az volt, hogy alaphelyzetben ezt a frekvenciát használják ők, de a 900mhz-et is használják egy ideje (ennyit én is tudtam). Ezzel szemben, akik olyan telefont használnak vodás kártyával, ami nem tudja a 900mhz-et, a tapasztalatuk az, hogy csak nagyobb városok közelében van 3G. Nem véletlen ennyire jó a lefedettségük, hisz a 900mhz-en sokkal jobb a terjedés, sokkal nagyobb területeket lehet egy oszloppal lefedni.
Amúgy jó választás, gyak. a Cube Talk 5H átcímkézve, de pár ezer forint pluszért cserébe kapsz garanciát, s a Wayteq azért nem egy balfék banda, leszámítva 1-2 régebbi termékét, meg egy szánalmas próbálkozását (Android stick).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!