30 ezer forintért melyik okostelefont érdemes megvenni?
Figyelt kérdés
Nokia Lumia 520-hoz hasonló telefont szeretnék. Azzal a telefonnal egyedül az a problémám, hogy win8 as oprendszer van rajta.
Milyen telefont ajánlanátok 30 ezer forintért ami megbízható és hasonló a hardvere mint a Lumia-nak?
2014. febr. 19. 18:30
11/13 anonim válasza:
Milyen telefonod van?
Érdekes, az én 140ezres s4-em tök faszán megy...
12/13 anonim válasza:
Alcatel S'Pop.
Tisztában vagyok vele, hogy nem a mobil technológia csúcskészüléke, de stabil és használható. Telefonáláson túl: zenehallgatás, hangoskönyv, Youtube és egyéb videók, internet böngészés, GPS, Viber.
13/13 A kérdező kommentje:
Nyilván azért én is tudtam, hogy ennyi pénzért nem lehet csúcskategóriás telefont venni:D .Nem is arra számítottam.. Tudom, hogy mindegyik telefon itt ott laggol ártól függetlenül.. Nekem csak az a fontos, hogy ne legyen zavaróan lassú. De akkor ezekszerint ebben az árban a nokia 520 a legjobb telefon. Tehát lehet megbarátkozok a csempés menüvel:D
2014. febr. 22. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!