Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Express vélemény?

Adamka9914 kérdése:

Samsung Galaxy Express vélemény?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy Express-et szeretnék venni, mit gondoltok erről a telóról ?

2014. febr. 19. 17:45
 1/3 laurka2000 válasza:
nekem samsung galaxy ecpressem van és nagyon jól működik . nincs vele semmi bajom...gyors meg minden és ha nincs túlterhelve akkir nem fagy le meg semmi szerintem nagyon jó....érdemes megvenned!!! ;)
2014. febr. 19. 18:35
 2/3 anonim ***** válasza:
Mennyiért tudsz hozzájutni? Mert a képességei szerint a bolti ár feléért lenne jó vétel, 70 ezerért sokkal jobbat lehet venni.
2014. febr. 19. 19:49
 3/3 A kérdező kommentje:
már kinéztem magamnak azt szeretnék venni,az első válaszolótól kérdezném ogy gta san andreast viszi akadás nélkül? Most ott tartok hogy megrendeltem de én Ózdi vagyok és pestre rendeltem mert ózdra nem lehettet és úgy volt hogy megyünk fel pestre de mégse és le szeretném mondani a rendelést, csak nem tudom hogy hogyan lehet, segítsetek már!
2014. febr. 23. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!