Sony Xperia SP vagy Samsung Galaxy S4 mini? Leginkább játszani szeretnék rajta.
Figyelt kérdés
Nekem külsőleg és szoftverileg s sony jobban tetszik, meg nagyobb a kijelzője, és még a Benchmarkon is jobb pontokat kapott, de egyesek szerint az s4 mini jobb. Komolyabb játékokat szeretnék játszani rajta.Ha valakinek vannak már tapasztalatai, vagy csak szimplán tud segítséget nyújtani, azoknak válaszát előre is köszönöm.2014. febr. 19. 17:42
12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát, az s4 mini-t még nem volt lehetőségem kipróbálni, de biztosan kifogom, de a nagytestvérét megnézegettem. Néztem még összehasonlító videókat youtube-on meg a kommenteket, és azért többen mondták az SP-t mint a mini-t. Igazából az Sony jobban tetszik, így szerintem ez lesz a váasztásom.
2014. febr. 20. 16:30
13/18 anonim válasza:
Ja mert itt mindenki sony "uzi...
14/18 anonim válasza:
Szerinted az s4 mini a jobb. Ezek szerint te samsung .uzi vagy?
15/18 A kérdező kommentje:
Előttem hozzászóló: Igazad van. És attól még hogy valaki a Sony-t jobban pártolja, attól még nem sony "uzi. Az a Sony "uzi, akinek Sony Tv-je van, meg Sony telója meg Sony tabletje meg Sony fülhallgatója meg Sony mp4 lejátszója meg Sony számítógépe, meg PlayStation-ja is és Sony videókamerája is...Na az a Sony "uzi...De nem ismerek ilyen embert, akinek megvan ezek közül mindegyik az otthonában.
2014. febr. 20. 18:05
16/18 anonim válasza:
Tökéletesen igazad van kérdező. Nálunk panasonic a tv, ipad 4 a tablet, sony ericsson xperia play a telefon, apple ear pods a fülhallgató, a fényképező fuji és nincs mp 3 :)
17/18 A kérdező kommentje:
:)
2014. febr. 20. 21:20
18/18 anonim válasza:
Na és a 80.000 ft-os kérdés: melyik kèszüléket babusgattad magadhoz? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!