Mit lehet tenni ha a mobilom nem érzékeli a 3G-t?
Figyelt kérdés
Elvileg minden jól van beàllìtva mégis mindig H betűt vagy E-t ìr ki,de van hogy csak G-t.
Igy is gyors a netem meg minden csak azért nem mindegy h 3G-el van reklàmozva a telom azt jó ha szökő3vente egyszer irja ki egy két percre.
(zte blade g-telenor one touch pro)
2014. febr. 19. 14:27
2/3 A kérdező kommentje:
Ezt nem tudom de én is erre gondoltam h nincs lefedettség .Ezt hogy tudom ellenőrizni?
2014. febr. 19. 15:01
3/3 Tengor válasza:
Pl bemégy egy nagyvárosba a telefonoddal, és ha ott megy a 3G, akkor jó eséllyel ahol most vagy ott a lefedettség lesz a problémás.
Ill. ha másik telefon (de azonos szolgáltató) tudja a 3G-t, ahol a tiéd nem, akkor a telefon a hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!