Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elfelejtettem a betűs jelszava...

S.O.S vagy HELP kérdése:

Elfelejtettem a betűs jelszavam nagyon sűrgős!?

Figyelt kérdés
Samsung Galaxy s3 minimen elfelejtettem a jelszavamat ha elrontom akkor google play jelszavat (azt tudom) a baj az hogy vannak rajta fontos adataim es clash of clans amiben vilag legjobbai kozt vagyok es nem szeretnem elvesziten mit tegyek?? Segtsetk plss

2014. febr. 18. 21:19
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Más nem?:'( szervizben sem? Vannak papirjaim,,mert azt is hozza loptam "
2014. febr. 18. 21:51
 12/16 anonim ***** válasza:
35%
Vagy visszaemlékszel, vagy hard reset. A szerviz is ezt csinálná.
2014. febr. 18. 21:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Valami gyógyszer nincs mert nem akarom elvesziteni az adataim amugy a mai napon volt szoval...
2014. febr. 18. 21:55
 14/16 anonim ***** válasza:
35%
Ez hihetetlen :D A hard reset a gyógyszer, fogd már fel! Máshogy nem fogod felnyitni az életben.
2014. febr. 18. 21:58
 15/16 bp1985 ***** válasza:
55%
2 perc alatt elfelejtetted, hogyne... Nyugi, hard reset utàn is tilthatò a telefon...
2014. febr. 19. 10:13
 16/16 anonim válasza:
100%
Van olyan,hogy ha elfelejted,kéne,hogy legyen egy biztonsági kérdést,azt hívd elő!ha lekódoltad akkor nyilvan egy kérdésre válaszolnod kellet,az a biztonsági kérdés :D (nemtudom hogyan kell előhívni,próbálkozz)
2014. febr. 19. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!