Mit jelent az, a telefonom beállításai között, hogy "Telefonzár"?
Figyelt kérdés
Sony-m van. Próbáltam beállítani, hogy kipróbálom. Kérte a "régi kódot". Gondoltam, ugyanaz ami a pin. De nem. Hogyan tudnám ezt kideríteni, hogy mi a kódja? Ért valaki hozzá? Köszönöm.2009. dec. 9. 21:27
1/3 anonim válasza:
nekem az egyik telefonomon 0000 volt a kód, a másikon 00000000. (új telefonok voltak, nem használtak)
egyébként le tudod vele zárni pl. az üzeneteket, a képeket meg nemtom, minden telefonnál mást, hogy csak kóddal lehessen megnézni.
2/3 anonim válasza:
A telefon elsődleges védelme. Ha BE VAN kapcsolva a telefonzár funkció,akkor....amikor ha Bekapcsolod a tel-t,kéri ezt a kódot is,(még a SIM kártya kód előtt!).
Ha nem tudod megadni a helyes kódot akkor használhatatlan a telefon,bármilyen SIM kártyát teszel bele. A telefonzár régi kódjához egy tel-szervizest kellene megkeresned. Csak nehogy azt higgyék ...loptad..vagy lopottat vettél, hisz ezt is feltételezhetik rólad.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi.: 0000 ez volt a kód.
2009. dec. 11. 21:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!