Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit gondoltok LG KP502?

Mit gondoltok LG KP502?

Figyelt kérdés
2009. dec. 9. 20:54
 1/10 anonim válasza:

Most kaptam egy ilyet 2 napja, előtte SEom volt.Szerintem nagyon jó telefon, az érintőképernyőtől nem kell megijedni.

Könnyen meg lehet szokni a menüjét is.Ami nekem nagyon tetszett elsőre, az a rajztábla volt.

Sokan mondják, hogy a mozgásérzékelő miatt le tud lassulni, de az enyémmel nem történt még ilyen.

Összességében egy jó kis telefon, és ha a fejedbe vetted, hogy megveszed, akkor ne sokáig várj vele!:D

2009. dec. 10. 10:24
 2/10 anonim ***** válasza:
előző író, azt még nem tetted hozzá hogy nagyon törékeny, vegyél nokia 5310et nekem is olyan van, okosabb mint a kp502
2009. dec. 21. 10:00
 3/10 anonim ***** válasza:

XXI. században minden telefon mr olyan törékeny...

nekem is kp502 van és nagyon megtetcett :D

2009. dec. 22. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
nem oskoabb megnézem hogyan rajzolsz nokiádra avgy olyan játékal játszol ami mozgásérzékelös.. :D
2009. dec. 22. 15:14
 5/10 anonim ***** válasza:
az csak ˝2˝ dolog de a nokia 5310 az több zenetípust le tud játszani pl: AMR-NB, AMR-WB, MP3, MP4a (AAC, AAC+, eAAC+), WMA, XMF
2009. dec. 22. 17:47
 6/10 anonim ***** válasza:
de kp502 ve jobban kileeht haszlani ajva lehetöségeket, jobb képszerkesztö,video szerkezstö is :D
2009. dec. 23. 16:12
 7/10 anonim válasza:
nekem is kp502-öm van és semmi bajom vele mindent tud amit egy telefonnak tudnia kell és ez a lényeg! (és szerintem nagyon is igazam van)
2010. jan. 13. 19:42
 8/10 anonim válasza:
nekem is kp502őm van és már akkorákat repült szegény pedig friss de semmmi bajja sincs..szóval nem is olyan törékeny mint mondják
2010. febr. 24. 17:46
 9/10 anonim válasza:
Nekem nokia 5310em van betört a kamera habár ez az én híbám, de mellékesen valami hülyesége van szoftveres vagy mi az nem az én hibám viszont!!! (kevessebb mint két éve vettem)
2010. júl. 14. 10:31
 10/10 anonim ***** válasza:

Negatív tulajdonságok:

1.) Törékeny

2.) Lassú

3.) Az akkuja kriminálisan pocsék

4.) Témákat nem lehet rá rakni.:( (azaz lehet de ahhoz meg kell turkálni a telót szóval nagyon kockázatos mert azt olvastam hogy nem mindegyik telefon indul el azután hogy rárakták a témát)

5.) A képernyőjét kicsit erélyesebben kell nyomogatni

És most jönnek a pozitív tulajdonságok :D :

1.) Van Rajztábla + Van pálcika ami nem utsó szempont mert nem mindegyik érintős telóba van...

2.) A menüje nagyon egyszerű

3.) Sok fájlt lejátszik (MP3,MP4,WAW,3GP stb...)

4.) A kamerája igaz hogy 3 mpixel-es de rohadt szép képeket csinál

5.) A bluetoot-ja gyors (de nem a legjobb)

Összességében egy átlagos kis teló... Mert akinek ez az első érintős telefonja az gyakorlásképpen vegye meg mert lehet gyakorolni vele (gondolom senki nem fog leragadni az első érintős telójánál úgyhogy ha nem tetszik neki akkor TMobil-nál 2 év után le lehet cserélni...)

2010. okt. 12. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!