Mit gondoltok LG KP502?
Most kaptam egy ilyet 2 napja, előtte SEom volt.Szerintem nagyon jó telefon, az érintőképernyőtől nem kell megijedni.
Könnyen meg lehet szokni a menüjét is.Ami nekem nagyon tetszett elsőre, az a rajztábla volt.
Sokan mondják, hogy a mozgásérzékelő miatt le tud lassulni, de az enyémmel nem történt még ilyen.
Összességében egy jó kis telefon, és ha a fejedbe vetted, hogy megveszed, akkor ne sokáig várj vele!:D
XXI. században minden telefon mr olyan törékeny...
nekem is kp502 van és nagyon megtetcett :D
Negatív tulajdonságok:
1.) Törékeny
2.) Lassú
3.) Az akkuja kriminálisan pocsék
4.) Témákat nem lehet rá rakni.:( (azaz lehet de ahhoz meg kell turkálni a telót szóval nagyon kockázatos mert azt olvastam hogy nem mindegyik telefon indul el azután hogy rárakták a témát)
5.) A képernyőjét kicsit erélyesebben kell nyomogatni
És most jönnek a pozitív tulajdonságok :D :
1.) Van Rajztábla + Van pálcika ami nem utsó szempont mert nem mindegyik érintős telóba van...
2.) A menüje nagyon egyszerű
3.) Sok fájlt lejátszik (MP3,MP4,WAW,3GP stb...)
4.) A kamerája igaz hogy 3 mpixel-es de rohadt szép képeket csinál
5.) A bluetoot-ja gyors (de nem a legjobb)
Összességében egy átlagos kis teló... Mert akinek ez az első érintős telefonja az gyakorlásképpen vegye meg mert lehet gyakorolni vele (gondolom senki nem fog leragadni az első érintős telójánál úgyhogy ha nem tetszik neki akkor TMobil-nál 2 év után le lehet cserélni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!