Milyen térerő erősítőt vegyek?
Valaki tudna segíteni melyen térerő erősítőt érdemes venni? Használ valaki hasonló eszközt?
Köszönöm.
Szia!
Mobil térérőt szeretném erősíteni, mert a mobilnettet nem tudom kihasználni lakáson belül, és 2 év hűségem van rajta.
Beballagsz az operátorhoz és megkérdezed, hogy támogatják e a "home base station" használatát.
Ez egy ip alapú , routerhez hasonló cucc, ami IP keresztül egy kis bázisállomás és mobil lefedettséget biztosít egy piko cellával.
Szerintem Magyarországon még nincs ilyen.
Köszi
home base station cuccról még nem halottam, és nem is találtam infot kugli segítségével. Telefos szolgáltatónál már voltam, és sok segítséget nem igazán kaptam. Ezért döntöttem el hogy magam intézem a dolgokat. Amit én kinéztem erősítőt az "Signal booster vagy Repeater" lenne. Erről az eszközökről szeretnék informálódni. Köszi.
Nincs olyan eszköz, ami a 3G hálózatot erősítené. Be sem szerezhetsz ilyet, mert a sávot csak a 3G szolgáltatók használhatják.
ha a telefonod 4G-képes, akkor reménykedj benne, hogy hamarosan kiépül a 4G lefedettség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!