Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Új telonál legelső aksi...

Új telonál legelső aksi töltésnél mennyi ideig kell töltőre tenni? Sos

Figyelt kérdés
ma vettünk egy Vodafone 541-et.ha lemerült legelőször meddig kell tölteni?a kiskönyvében az van hogy 3 óra alatt feltölti.de legelőször nem kell 12-16 óráig?ez csak régen volt, régebbi mobiloknál?ettől függ, hogy mennyit bír az aksija?
2009. dec. 9. 20:42
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
... nem vagyok egy nagy telos... :(
2009. dec. 9. 20:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Régen a az aksiknak kellett, hogy teljesen feltöltsék és csontra lemerítsék. Párszor ezt meg is kellett ismételni.A legújabb telefonok már nem ilyen "érzékenyek".

Most vettem egy Nokia5330ast, és az pl nem igényli ezt. De mondjuk nem is olcsó telefon.

2009. dec. 9. 20:48
 3/11 anonim ***** válasza:
amíg fel nem töltődik. formázni csak a régi ni-mh, és ni-cd akkukat kellett.
2009. dec. 9. 20:49
 4/11 anonim ***** válasza:
a li-on akkukat már nem kell formázni, így azt kell követni, ami a leírásban van... ja és megírnád h hogy szuperál a teló, mert én is vennék... köszi
2009. dec. 9. 20:49
 5/11 A kérdező kommentje:

köszönöm

a telot egész nap nyomkodtam, felfedeztem

eddig nokiám volt,ahhoz kicsit másabb a menüje, de nagyon tetszik az érintő képernyő, csak túl vastagnak bizonyul az ujj begyem

de majd megszokom... :)

2009. dec. 9. 21:03
 6/11 A kérdező kommentje:

majd a férjem haza jön a meloból, és megírja milyen a telo tulajdonságai, kedves utolsó, mert én tényleg nem értek hozzá

én csak ilyesmiket tudnék mondani, hogy szépen szól a csengő hang meg ilyesmik...

:)

2009. dec. 9. 21:06
 7/11 A kérdező kommentje:

apuci vagyok! :)

Na akkor leírom a véleményem...

Gondolom akit érdekel már utána nézett, hogy 4gigáig lehet bőviteni a memóriáját, bár a párocskámnak szerintem ennyire nem lesz szüksége. :)

+ Raktam rá pár mp3-at, gyorsan betölti és játsza. RDS-es rádio dizájnosan megoldva. Equalizer. Szépen szól a hangszórója. Szép kijelző, elég gyorsan kezelhetö. Egyszerü menü. Szép fotokat csinál.

- a játékokat elég lassan tölti be. A videofelvétel kicsit darabos, nem folyamatos. Könyvtárat nem tud egybe küldeni, csak belépve fájlonként.

KB ennyi.

Azt viszont kiemelném, hogy sógornőmnek Samsung S5230 teloja van, a férjének Nokia 5800, de az 541-nek sokkal érzékenyebb a kijelzője! Mielőtt kételkednétek nem kamuzok, mindkettő volt a kezembe.

Akinek kérdése van, kérdezzen. :)

megnézem aztán írom.

jó éjt

2009. dec. 9. 23:07
 8/11 anonim ***** válasza:
5800-nál lehet állítani az érzékenységén;)
2009. dec. 9. 23:28
 9/11 anonim ***** válasza:
köszi, sokat segített
2009. dec. 10. 07:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is Vodafone 541-es telóm van. Véleményeim: Maga a teló kellemesen feltűnő megjelenésű, 4gigáig bővíthető memóriával, érintőkijelzővel rendelkezik. Fényképek minősége olyan, mint az átlag mobilos fotók (itt persze nem a 8megapixeles telókra értem), 640*480-bna sikerült vele egész jó képeket is készíteni. A rádió automatikus hangolása csalóka, kézi hangolásnál sokkal több adó hallhatóvá válik, a zenelejátszó teszi a dolgát, de az album-kép megjelenítést valahogy nem sikerült kicsalnom belőle. Két hete van meg a teló, nyúzom állandóan, hol játékkal, hol zenével, videóval, így kibír nekem 2,5-3 napot egy feltöltéssel. Bluetooth nagyjából kommunikációra érett, telefonokat, számítógépet sorra megtalálta, bt headset is megy vele, zenehallgatás is. A készülék hibájaként két hét használat után mindössze két dolgot tudok megemlíteni: 1. Az eredetileg hozzá adott headset max telefonálásra jó, zenehallgatásra szerintem egyenesen pocsék, én az alcatel otc825 headsetével használom, amivel szebben és hangosabban szól, nem torzít. 2. A használatiban leírt pc-csomagot sehol nem találom (Thx, Vodafone!), és az Alcatel Pc Suite sem képes vele kommunikálni. Cserélhető lemez módban egyébként megfelelő sebességű a fájlátvitel, csakúgy mint Bluetooth-on. Véleményem szerint ennyi pénzért elmondható rá, de nagyon lazán, hogy ár/érték aránya kiváló. Java játékok mennek szépen, nekem a max várakozási idő betöltéskor 30 másodperc volt, utána pörög ezerrel. Ajánlom.
2009. dec. 30. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!