Új telonál legelső aksi töltésnél mennyi ideig kell töltőre tenni? Sos
Régen a az aksiknak kellett, hogy teljesen feltöltsék és csontra lemerítsék. Párszor ezt meg is kellett ismételni.A legújabb telefonok már nem ilyen "érzékenyek".
Most vettem egy Nokia5330ast, és az pl nem igényli ezt. De mondjuk nem is olcsó telefon.
köszönöm
a telot egész nap nyomkodtam, felfedeztem
eddig nokiám volt,ahhoz kicsit másabb a menüje, de nagyon tetszik az érintő képernyő, csak túl vastagnak bizonyul az ujj begyem
de majd megszokom... :)
majd a férjem haza jön a meloból, és megírja milyen a telo tulajdonságai, kedves utolsó, mert én tényleg nem értek hozzá
én csak ilyesmiket tudnék mondani, hogy szépen szól a csengő hang meg ilyesmik...
:)
apuci vagyok! :)
Na akkor leírom a véleményem...
Gondolom akit érdekel már utána nézett, hogy 4gigáig lehet bőviteni a memóriáját, bár a párocskámnak szerintem ennyire nem lesz szüksége. :)
+ Raktam rá pár mp3-at, gyorsan betölti és játsza. RDS-es rádio dizájnosan megoldva. Equalizer. Szépen szól a hangszórója. Szép kijelző, elég gyorsan kezelhetö. Egyszerü menü. Szép fotokat csinál.
- a játékokat elég lassan tölti be. A videofelvétel kicsit darabos, nem folyamatos. Könyvtárat nem tud egybe küldeni, csak belépve fájlonként.
KB ennyi.
Azt viszont kiemelném, hogy sógornőmnek Samsung S5230 teloja van, a férjének Nokia 5800, de az 541-nek sokkal érzékenyebb a kijelzője! Mielőtt kételkednétek nem kamuzok, mindkettő volt a kezembe.
Akinek kérdése van, kérdezzen. :)
megnézem aztán írom.
jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!