Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A telómhoz vettem egy fülest...

A telómhoz vettem egy fülest de doboz hangja van ez miért van?

Figyelt kérdés

van otthon a géphez egy ilyen:

[link]

olcsó volt színtiszta a hangzás dübörgő basszussal és tényleg nagyon tiszta a telefonnal is

most vettem a telómhoz egy ilyet

[link]

ocsmány doboz hangja van de a paramétereik az ellenállást kivéve ugyanolyanok

mi számít egy fejhallgatónál ami miatt tiszta abasszus és a többi tónus is?

2014. febr. 16. 13:40
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is próbáltam már ezt a Sony-t, elég szar minősége van, nem a telefonoddal van a baj.

"a paramétereik az ellenállást kivéve ugyanolyanok"

Azzal meg ne foglalkozz, paraméterek alapján a fül/fejhallgatók 99%-a teljesen ugyanaz, gyakorlatilag meg millió féle van. Sehonnan sem fogod megtudni, hogy melyik fejhallgató a jó, kivéve, ha kipróbálod, vagy neten olvasol róla teszteket.

2014. febr. 16. 15:50
 2/2 Alex Fly ***** válasza:

Nem ilyen egyszerű...

a Sonynál érdekes kettősség van: a jobb fejhallgatóikat Sennheiser drájvokkal szerelik (vagy legalábbis azzal szerelték), gondolom nem kell ecsetelnem, milyen minőségben szólnak ezek...

A kommerszebb termékeik viszont a divat áldozatai: túlzásba vitt basszusok, túlszínezett hangzás- 1-2 stílushoz megfelelőek és jótékonyan elfedik a veszteséges mp3 hibáit...

Telefonnal eddig a legszebb hangzásképet (szerintem) egy Sony füles adta; konkrétan a jó öreg W880-hoz csomagolt HPM65 (ha jólemléxem a típusára) -pláne módosított acoustic-kal. Mióta a vezetékei elhasználódtak, a drive-okat más készülékekkel használom; sokszor az eredeti zajkeltőhöz képest klasszisokkal szebb a hangzás...

Kissé elkalandoztam...

Szóval az a helyzet, hogy jelenleg a minőségi hangzást meg kell fizetni. A kommerszebb kategóriákban szinte egyeduralkodóvá vált a szintetikus, természetellenes hangzáskép (lényeg a minél több basszus, minden más kárára). Amiben eddig nem csalódtam, az a Sennheiser.

2014. febr. 17. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!