Sony Ericsson Xperia Play nem kapcsol be?!
Figyelt kérdés
van egy sony xperia play mobiltelefonom és elkezdett olyanokat csinálni hogy ha le volt zárva akkor nem villant fel nyomkodásra csak akkor ha össze vissza kitoltam meg vissza,nyomkodtam gyorsan a gombokat de ha egyszer felvillant akkor tökéletesen ment.Egyszer elkezdett újraindulgatni,kikapcsolgatni,most meg már ott járok hogy bekapcsoláskor csak berezzen és semmi,töltéskor világít a bekapcs.gomb,és feltölti az akksit.Mi lehet a hibája? szervízben azt mondták hogy valami panel hiba.Szoftver frissiírés nem működik mert amikor kéri hogy csatlakoztassam akkor ha nyomom a kereső gombot úgy csinál mint ha nem is nyonám tehát nem érzékeli a gombokat.2014. febr. 15. 22:56
1/2 anonim válasza:
érdekes... próblákozz egy hard resettel ha minden kötél szakad
2/2 A kérdező kommentje:
hát azt így nem tudom hogy kell,mert be se tudom kapcsolni :/
2014. febr. 16. 11:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!