Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » S Tervező Samsung kérdés?

S Tervező Samsung kérdés?

Figyelt kérdés
Hogyan kell színt váltani? Több email címhez ugyanazt a színt rendeli hozzá. Köszi a választ.

2014. febr. 15. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

ez micsoda ez a kérdés?

vagy csak én nem értem?

2014. febr. 15. 20:48
 2/4 A kérdező kommentje:
van az S naptár, van több email címem. Az egyik címet a feleségemmel közösen használjuk, van saját, van munkával kapcsolatos, szinkronizálva vannak. Ha ránézek havi nézetben, akkor sajnos mindegyik bejegyzést kék színnel tünteti fel, nem látható át, de egyelőre nem találom hogy hol lehetne megváltoztatni. Pedig ha új naptárat vinnék fel ott lehetne színt adni, de én a meglévőket szeretném módosítani. Google nem segített. Ha továbbra sem érthető megpróbálom máshogy leírni. Köszönöm a választ.
2014. febr. 16. 06:57
 3/4 aneurismo válasza:

Belépsz a gmail fiókodba majd a gmail-es naptáradba és ott tudod megváltoztatni a naptári bejegyzéseid színét.

A naptárad a gmail felületén bejelentkezés jobb oldalt fenn a négyzet/sok kis négyzet/ ikonra kattintva találod!

2014. szept. 5. 00:37
 4/4 aneurismo válasza:
...természetesen gépről bejelentkezve!
2014. szept. 5. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!