Segítség! Hogy csináljam meg? SOS
Az a helyzet,hogy a névjegyekhez szeretnék mindenkiről külön külön képet betenni,hogy mikor hívnak,vagy én őket,megjelenjen a kép.
Na most, a kapcsolatoknál nincs olyan opció,ahol be lehet tenni képet.
Csak az albumban, ha nézek egy képet, van olyan,hogy :Alkalmazás mint ->Kapcsolat képe-> És itt nem hozza be a kapcsolatokat,hanem azt írja,hogy Nincs kapcsolat, hozzak létre.És ha létrehoztam egyet, beteszi a képet neki.
Miért van ez? Mit csináljak, újra be kell írjam akkor mindegyik névjegyet,miután kiválasztottam a képet?
És muszáj az albumban kép legyen mindegyikőjükről külön?
Hogyan oldjam meg egyszerűen? Sony X peria J-m van
szinkronizáld le a face fiókodat a telefonoddal
ha a telefonkönyvedben ugy van beírva a név ahogy facebookon fennt van az illető akkor automatikusan összekapcsolja a teló de akkor is ha becézett formában írdo be
ha pl neked van egy barátod akit kuvasznak becézel és ugy irtad be de őt a facebookon csóró lajos-nak hívják akkor nyilván nem fogja tudni összekacspolni automatikusan de az ilyen esetekben te is megteheted kézileg
a névjegyen belül valami társítás, összekapcsolás vagy ilyesmi menüpont alatt választhatsz majd a face kapcsolataid közül hogy kivel kapcsolja össze
ezek után minden névjegyed mellett az illető facebook profilképe fog virítani
Köszi a gyors választ. Az a gond,hogy nem mindig van net a telefonon,sőt,legtöbbször nincs.
Elég,ha ezt egyszer megcsinálom és úgy marad?
mi köze ennek a gmailhez??
ott vannak a face ismerőseinek a fotói?
google fiókom van, viszont épp csak regisztrálva vagyok,hogy legyen...egy ismerősöm sincs ott.
Megpróbálom a face-set. Akkor kézileg is betudom állitani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!