Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Már megint nem jó a T-mobil?

Már megint nem jó a T-mobil?

Figyelt kérdés
:S Ti sem tudtok most 30-ast hívni?
2009. dec. 9. 11:07
 1/3 A kérdező kommentje:

Naaaaa valaki próbálja már ki :/

Remélem nem csak engem akarnak átb@szni :D:S:S

2009. dec. 9. 11:29
 2/3 anonim válasza:
Szia! Tegnap és tegnap előtt engem sem tudott hívni anyukám meg apukám, azt mondta nekik, hogy ki vagyok kapcsolva, pedig be voltam. Nekem meg jöttek az sms-ek, hogy 14 nem fogadott hívásom volt... Már nagyon elegem van a T-mobilból. Alig van térerőm, azt hittük a telefonnal van baj, de volt szervizben és azt mondták minden jó rajta meg olyan helyen is lakok ahol elvileg lenni kéne térerőnek. Ráadásul előfizetéses és olyan számlát küldtek, hogy majd szívbajt kaptam mikor megláttam. Én egy év alatt nem telefonálok ennyit! Lekérettük a részletes híváslistát és olyan számokat adtak meg amiket nem is ismertünk. Felhívtuk az egyiket és egy Kecskeméti nő vette fel, nem is ismerjük egymást, soha nem beszéltünk telefonon. Nem tudom még miből lesz kifizetve ez a számla, de az tuti, hogy váltani fogok szolgáltatót!
2009. dec. 9. 12:06
 3/3 A kérdező kommentje:

Jézusuum :S

Hát akkor mák, hogy nem vagyok előfizetéses :S

De ez annyira idegesítő, hogy nem lehet hívni :S , és ha mondjuk élet-halál kérdés lenne a hívás? Beszarás :S

2009. dec. 9. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!