Nokia Lumia 520 vagy 620?
Hát nekem 520-am van, és nagyon szeretem! A kamerája valóban fantasztikus, eddig még egyszer sem fagyott be nálam.
Külsőre mindkét telefon nagyon szép szerintem.
Memória tekintetében ugyanolyanok
620-on van elülső kamera is, míg 520-on nincs.
Mindkettő hd-minőségben vesz fel.
620 több színben kapható ( t-mobile online boltban nézem)
Kicsivel drágább, de újabb verzió.
Ennyiben tudok segíteni, a kesztyű használatáról nem tudok.
Szerintem attól függ a dolog, mennyit szánsz rá, vagy, ha olyan előfizetésed van, hogy ingyen kaphatsz készüléket vagy valami, akkor gondolom megéri az újat venni.
Én meg vagyok elégedve 520-szal is.
Remélem hasznos voltam.
620-ban nincs FM rádió. A 620 kijelzője Clearblack. 620-ban van NFC és iránytű (magnetometer). 620-nak van Dolby Headphone támogatása... gondolom szebben muzsikál. Az irránytű miatt tudod használni 620-al a City Lens városleső alkalmazást, és segíti a gyalogos közlekedést, meg mondjuk a navigáció is levágja, hogy melyik irányba parkol a kocsid és nem tervez hülyeséget az elején.
Elvilewg van számos kijelző feature is a 620-nak, pl Nokia Glance képernyő. Meg a 620 burkolata sem olyan rémgagyin összetákolt valami, hogy ha leejted a telefont három darabra hulljon mint az 520-as, prémiumabb érzetet is kelt. Javaslom ha nem fontos az FM rádió, inkább a navigáció és az esztétika fontosabb akkor 620.
Ez lemaradt.
Egy kis részletesebb összehasonlítás:
Amúgy a procik, GPU, chipset elvileg ugyanaz, üzemidőben sincs jelentős eltérés.
620-am van. bnőm anyukájának 520-a
gyorsaságában nem vettem észre semmi különbséget pedig az enyém már fél éves bnőm anyjáé meg 3 hetes. a kamera ugyan olyan jó, az enyém 2x fagyott eddig, de az is helyre állt 2 perc után. amiatt vettem 620-at mert van elülső kamerája és a legfontosabb a vaku.. nem nagyban különböznek, 520ban még NFC sincs, pedig azt én imádom használni :) igaz, hogy nagyobb a képernyője, de szerintem 620szal sincs semmi baj.. (mondjuk én ha tehetném 625-öt vennék, jóval nagyobb és csak egy 10-essel drágább pinkéknél)
620 :)
Sztem jobban néz ki, mint az 520-as...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!