Szoftverfrissites után meg lehet találni a gyári böngésző konyvjelzoit sd kártyán? Galaxy Y
Köszönöm. Ettől tartottam. Azokra keresztet vethetek gondolom :-( A szerviz volt olyan rendes, hogy a hangszóró hibás telefonomat minden előzetes bejelentés nélkül és kérés nélkül újra szoftverezte . Kérdeztem miért volt erre szükség. A válasz : "-Csak mert kellett".
Még én szégyelltem magam, hogy meg mertem kérdezni.
amikor beadtad a telefont a szervízbe,akkor ott mindenkivel közlik,hogy minden adat törlődni fog,
(velem is és az előttem lévő ügyféllel is közölte a nő)
-szóval semmi váratlan nem ért tégedet,
A mobilnet nehezen mert sosem használtam le is tiltva a szolgálatonal szinkronizalassal pedig rohadtul nem menni semmire de jó, hogy te nálam is jobban tudod mennyire értek a mobilomhoz.
Szerintem pedig igenis elvárható lenne hogy az ilyesmit előre bejelentse. Remélem nagyobb örömük sose lesz életben mint megszivatni másokat. Kösz a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!