Valaki rendelt már innen iphonet? Vélemények?
Figyelt kérdés
Írtam nekik e-mailt, elvileg egy román cég/befektető ki akarja próbálni a magyar piacot. Azt írták, hogy eredeti apple, és 5 nap cseregarancia van rá.
2014. febr. 14. 21:58
1/3 anonim válasza:
Ez tuti kamu...
140 alatt sehol nem kapni legális üzletben.
2/3 anonim válasza:
Ha valami gyanúsan olcsó, az mindig kamu. Egy román befektető, hát persze... Legjobb esetben kapsz egy kínai "ájfón" klónt, iPhone helyett. Külsőre ugyanolyan lesz, csak éppen semmire sem tudod használni.
3/3 anonim válasza:
Ez biztos hogy kamu de ha van idod és kedved akkor felhivhatod én regen csinaltam olyat hogy az ilyeneket felhivtam es mint komoly vevo erdeklodtem mert kivancsi voltam hogy mivel jön az elado miért ilyen olcso meg olyanokat kerdezhetsz hogy eredeti e honnan van megnezheted e mielott megveszed vannak e papirjai stb aztan rjossz hogy mivel is akar átverni milyen kifogásokat nyom be az ilyen emberek nagyon rafináltak de én jol szorakoztam ... és okosabb is lettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!