Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumnia 610 telefonomat...

Nokia Lumnia 610 telefonomat újra kellett indítani, mert tönkrement. Eltűntek a korábbi fényképeim, hol keressem?

Figyelt kérdés
Az sms-ek megvannak,de a képeket sehogy nem tudom előhívni.
2014. febr. 14. 11:36
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan telefonja a Nokiának, hogy Lumnia 610... az Lumia. Újraindítástól nem szoktak csak úgy eltűnni a fényképek, ellenben ha alaphelyzetbe lett állítva, ergo újra lett telepítve, és nem csináltál biztonsági mentést, akkor elvesznek a fotók.
2014. febr. 14. 12:13
 2/5 bp1985 ***** válasza:
Kürt kft visszamenti neked sok Deàkér cserébe.
2014. febr. 14. 12:34
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megjegyzést!:) Azért nem értem a dolgot,mert a telefonkönyvben beállított profilképeket felismerte,ami szintén a telefonnal készült,de az albumok közt nem találok semmit.
2014. febr. 14. 13:45
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy azért, mert a telefonos profil képed a windowslive account-odhoz tartozik, és a web-en van. A telóval csinált fényképeid pedig a telón voltak.

Ha a Zune szoftverrel valaha összedugtad a telót, akkor az lehet,hogy szinkronizált a gépedre. Esetleg ott meglehetnek a képek.

2014. febr. 14. 16:52
 5/5 A kérdező kommentje:

A telefonkönyvben lévő telefonszámokhoz rendeltem hozzá profilképeket,amiket a telefonnal készítettem.Ezeket felismeri.Nem a saját profilomról van szó.

Sajnos nem mentettem át őket számítógépre.:(

2014. febr. 15. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!