Milyen telefont tudnátok ajánlani 60-80ezer forintos kategóriában? Többi lent!
Figyelt kérdés
A telót Június elején tudom megvenni tehát lehet kicsit drágább is hátha addigra lemegy az ára. Ami fontos számomra: Mindenképpen újonnan szeretném venni, design, képernyő jó lenne ha minél nagyobb lenne de nem ez a legfontosabb, RAM nagyon fontos, kijelző nem annyira zavar ha nem a leges legjobb, Applet nem szeretnék venni, egyébként nemhiszem hogy nagyon lehetne ennyiért... keresgéltem de nem találtam igazán jót, hátha ti jobban értetek hozzá és tudtok jót ajánlani.2014. febr. 13. 17:41
1/6 Worest válasza:
Sony Xperia SP.
1GB ram van, 4.6" kijelző.
Viszont a kijelző TFT, ami kicsit fakóbb, mint egy Super Amoled, de ez is jól teszi a dolgát.
Ha találsz ennyiért még Samsung Galaxy S3 LTE-t, akkor azt vedd, abban 2GB ram van.
De júniusra a Samsungnak, és a Sonynak is bőven lemegy az ára.
Sok sikert hozzá, ha van még kérdésed, privátba nyugodtan írj.:)
2/6 anonim válasza:
Nexus 4, LG Optimus G
Júniusig talán az Xperia Z is lemegy 80-ra.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi, igen az LG optimus G-t én is éppen most néztem, hát szerintem tökéletes az a telefon, csak azt nem tudom, hogy mennyire új illetve jön-e még rá néhány frissítés... Az SP-vel annyi a bajom hogy haveromnak is az van és nem szertném hogy azt higgye hogy ugyan olyat veszek mint ő :/ egyébként köszi a választ
2014. febr. 13. 18:18
4/6 anonim válasza:
Az SP-nél mindenképpen jobb az Optimus G és a Nexus (a Galaxy S3-nál meg pláne).
Ha fontos a támogatottság, akkor a Nexus 4 lenne a jó választás.
6/6 A kérdező kommentje:
És esetleg a 4X HD?
2014. febr. 15. 09:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!