Ismer valaki valódi HD minőségű élő háttérképet Androidra?
HD minőségű élő háttérképet szeretnék Androidra.
Tudom hogy az Android play tele van ilyenekkel csak az a probléma hogy ezek nagyon távol állnak a HD-minőségtől.
Galaxy s4-re szeretném.
Az értelme annyi részemről hogy feldobja a telefon kijelzőjét, és mert tetszenek nem pedig azért hogy másnak dicsekedhessek vele...
A lassulásról pedig annyit hogy bebas.na ha egy Samu S4-es hardvert lelassítana:)
Tiszteletem.
Itt van egy csomó, kategorizálva is vannak:
Én akkor is kitartok amellett hogy nem lassítja be ezt a típusú telefont, és szerintem a prémium kategóriás telefonoknál teljesen rendben van az android optimalizálás, legyen az htc one stb...
Ezzel egyidejűleg SZERETNÉM KÉRNI a válaszolókat hogy csak és kizárólag a kérdésre válaszoljanak, nem szeretnék egy újabb témát ebben a kérdésben, nem kell az hogy most az iOS vagy a WP jobb mint az Android, az Android egy szar stb... Ez legyen mindenki saját véleménye amit máshol oszt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!