Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Blackberry BIS, mobilinternet...

Blackberry BIS, mobilinternet kérdés! Valaki tud gyorsan segíteni?

Figyelt kérdés

A lényeg, hogy nem szeretem az érintőképernyős telefonokat, ezért használtan jó áron hozzá tudok jutni egy BB 9320-hoz. Igazából a fizikai billentyűzet, ami miatt megvenném.

A kérdésem hogy tudom e a Vibert és a Facebook Messengert használni csak mobilinternettel anélkül hogy előfizetnék BIS-re is? Azt tudom hogy a többi integrált szolgáltatást nem tudom használni, de egyelőre nem is lenne rá szükségem, mert a böngészőből el tudom érni, ami nekem fontos.

2014. febr. 12. 23:15
 1/2 anonim válasza:
Mobilnet előfizetéssel semmi nem fog működni amihez net kell, wifivel igen. Nyilván ezek miatt nem feltétlenül érdemes előfizetni BIS-re, de ha ki tudod használni az előnyeit akkor egyébként megéri. Vannak qwertys samsungok amikhez elég és nem hiszem, hogy árban meghaladná, vagy esetleg Sony Ericsson Xperia mini pro.
2014. febr. 13. 20:36
 2/2 A kérdező kommentje:
Kedves első. Szerencsére ez nem igaz bár mindenki ezzel riogat mindenkit... csak a BB szolgáltatások és intergrált netes alkalmazások nem működnek, de minden más 3rd program, amit letöltöttem működik sima mobilnettel. Ilyen app pl a facebook messenger, viber, watsup, stb.
2014. febr. 13. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!