Huawei ascend y300 cyanogenmod 11 telepítés hiba? Esetleg kernel csere? (többi lent)
Most cm 10.2 van rajta. De amikor a 11 et akarom telepíteni hibát ír ki (wipoltam előtte) és más kitkat romot is próbáltam és azzal is ugyanez volt... De a 10.2 őt gondnélkül felrakja bármikor..
Ha jól sejtetem a kernel nem kompatibilis ha így van segítenétek hogy kell kernelt cserélni
Először is letöltöd a rendszerhez passzoló kernelt a telefon belső tárhelyére (!ide! /sdcard/kernel.bin.md5).
Felrakáshoz pedig a legtutibb módszer ez: [link]
Vagy letöltöd az Android Terminal Emulator programot.
Elindítod, és beírod pontosan ezt (a $ és # jeleket a program mint promptot jeleníti meg, nem neked kell beírni):
$ su
# dd if=/sdcard/kernel.bin.md5 of=/dev/block/mmcblk0p15
# reboot
A reboot parancs után a telefon újraindul.
A tévesen beírt parancs illetve elírás visszahozhatatlanul elronthatja a telefonod!
Sok sikert!
A bootloadert is frissíteni kell, mielőtt a CM11 et ráteszed. Az, amelyikkel a 10.2-őt rátetted a telefonra, nem tudja rátolni a CM11-et.
itt nézelődj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!