Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha veszek egy új telefont,...

Ha veszek egy új telefont, akkor kell bele SIM-kártyát venni? Milyen előnyei/hátrányai vannak ha új SIM-kártyát veszek?

Figyelt kérdés
És mennyibe kerül kb egy SIM-kártya?Most a Pannonnál vagyok,2004-es SIM-kártyám van,kicsit elavultnak tűnik,az van ráírva,h Pannon GSM,az élvonal,az baj?:D Most is Pannonos szeretnék lenni,és eddig is kártyás voltam,és a mostani telefonomat is azt akarom,hogy kártyás legyen.
2009. dec. 8. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Egy új telefonhoz amúgy adnak sim kártyát is általában.

Én mikor új telefont vettem, mindig megtartottam a régi sim kártyámat, már az van 2002 óta, tehát nekem meg Westel van ráírva :D De ez miért lenne baj? Szerintem nem sok előnye se hátránya van egy új sim kártyának. Annyi, hogy adogathatod meg újra mindenkinek a számodat.

2009. dec. 8. 18:30
 2/5 anonim válasza:

Ha a Pannon egyik kártyás tarifacsomagját választod, akkor olcsóbban tudod megvenni, mintha SIM nélkül, kártyafüggetlenül veszed. Ha új SIM-ed lesz, akkor új telefonszámod is, ami nem feltétlenül baj, csak az ismerősöket kiértesíteni erről elég költséges lehet... (azt is meg lehet csinálni valahogy, hogy az új telefont új tarifa áron kapd meg és megmaradjon ugyanez a kártyád, csak sajnos nem tudom pontosan hogyan)

Itt találod az árakat: [link]

2009. dec. 8. 18:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Bizony hogy lehet hátránya az újnak, abban az esetban, ha pl a régi sim-ed már aranykártyás (mert hű voltál a t-mobile-hoz) és az újjal ez elveszik.
2009. dec. 8. 18:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Pannon is azt a teszi, amit a többi: lejár a szerződésed, bemész az üzletbe, vehetsz kedvezményesen új mobilt, ha nagyon nyúzott a SIM kártyád, akkor kicserélik, ilyenkor nem vész el a számod, ugyanarra aktiválják. Ha viszont semmi baja, használd nyugodtan tovább.
2009. dec. 8. 18:51
 5/5 anonim ***** válasza:
ma 18:38 Nem baj hogy 2004-óta a pannonál van?? :)))
2009. dec. 8. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!