Vettem egy HTC One-t és nincs benne magyar menü. Hogy lehetne a legegyszerűbben orvosolni?
Sziasztok!
2 napja vettem előfizetésre egy HTC one-t és nincs benne magyar nyelvű menü, billentyűzeteknél találtam de inaktív (szürke és azt írja : Magyar)
Hogyan tudnám ezt megoldani, mert így nem annyira komfortos.
Morelocate2 appig eljutottam, amihez ugye Superuser kell, amihez root, amihez ki kell nyitni a bootloadert, ami garanciavesztéssel jár...
Otthon gondolom magyar nyelvű droid van rajta, nem lehet valami módon ezt is azzá tenni?
A témában jártas vagyok , de eddig nem sok értékelhetőt találtam...
Az hogy kint élek még nem jelenti azt hogy perfektül beszélem a nyelvet, ezért is szeretnék rá egy magyar romot..
Honnan tudnám letölteni, illetve mi szükséges a telepítéshez??
Én úgy tudom hogy a htc nem ellenzi ezeket de nem vállal semmiféle felelősséget az esetleges hibáért vagy károsodásért így ugrik a garancia. [link]
Oké hogy a google a barátom, de reméltem hogy valaki már végigjárta ezt az utat és sikerrel járt, egyfajta útmutatást kérek tőlük mert amiket próbáltam az sikertelen (eddig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!