Szerintetek egy Lumia 520-nak van olyan rendszersebessége mint a Galaxy S4-nek?
Mit értesz ez alatt?
Mert a hardver a lumiában klasszisokkal gyengébb, tehát a műveleti képessége sokkal szerényebb.
Ha viszont csak lapozgatsz a menüben, simán tűnhet gyorsabbnak a Lumia, mert a felhasználói felület van a legjobban optimalizálva a készülékhez.
Sokak szerint van, de egy ilyen egyszerű rendszer ne is szaggasson, mint a wp.
Amúgy ez csak fsz méregetés akar lenni?
Igen úgy gondoltam hogy játékokon kívüli.általános használat Tehát pl. Telefonálás, SMS, netezés, stb. Ahova nem kell nagy HW.
Nem, nem fszméregetés, csak kíváncsiság.
A nem hardverigényes alapfunkciókban ráverhet az S4-re.
Bár láttam én már (épp pár napja) épp egy 520-ast, ami még a saját menüjéből alapképernyőre lépéssel is másodpercekig küzdött, pedig gyári állapotban volt. Gondolom ramhiány tett be neki, de elég elkeserítő látvány volt.
Maga a rendszer es a felulet gyorsabb mint android
De ezt kerdezd meg amikor a 2 keszulek 1 evet volt hasznalva
Az 520 olyan lesz mint uj koraban
Az s4-re meg egy alkalmazast sem tudsz majd tenni es smseket sem fog fogadni mert a memoriaja megtelt a sajat droidhugyaval
Vadmalac semmit sem latott mert sajat menurol alapkepernyore valtashoz le kell zarni a kepernyot...nem is latott meg wp-t
Nincs a wp-ben menü...
Asztal van alkalmazaslista es lezart keprnyo
Dersol te aztan ertessz hozza
Volt galaxy minim s3-am s4-em es most egy lumia 1520-at használok
Egyik sem eri utol a lumiat
Esetleg te lehetsz tul egyszeru meg egy wphez is xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!