Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Android rom csere előtt...

Android rom csere előtt állok. Szükségem lenne pár program nevére. (? ) Bővebben bent.

Figyelt kérdés

Amire szükségem lenne:

Kb 90wifi hálózat van mentve a telefonban és nem emlékszem az összes jelszavára.

Aztán egy olyan programot is keresek ami tömegesen tud apk-t telepíteni. (továbbra is lusta vagyok egyesével feldobálni azt a nem kevés alkalmazást amit használok)

A csúcs program az lenne amelyik abban tudna segíteni hogy az összes programot jelszót és mentéseket visszapakolja helyettem!

(kitkat rom van a telefonon és nem igazán jön be)

A segítséget előre is nagyon köszönöm!

2014. febr. 12. 06:19
 1/4 Wadmalac ***** válasza:

Super Backup, Titanium Backup stb.

A wifi jelszavak átmentési képességében nem vagyok biztos, de az alkalmazások, sms, whatsapp, viber előzmények átmenthetőek.

Amúgy érdeklődnék, milyen készülék az, ahol nem jó (és miért nem jó) a KitKat?

Firmware vagy vmi főzött?

2014. febr. 12. 10:41
 2/4 anonim ***** válasza:

A jelszavakra ajánlom a wifi pass recovery & backup nevű programot, a többes telepítésre pedig az Apk installert.

Sajna ami mindezt egybe tudná, olyan nem létezik. :(

Remélem tudtam segíteni.

2014. febr. 12. 16:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Bármilyen meglepő, a google fiókomból mindig minden visszatelepül magától.
2014. febr. 13. 01:37
 4/4 Wadmalac ***** válasza:

#3:

Elvileg igen, de nekem pl. android verzió lépés (4.2 - 4.3) után a volt telepített progik nem jöttek vissza. A google fiókba meg pl. sms-eket nem szinkronizálok fel. Nem néztem, sztem nem is lehet.

2014. febr. 13. 07:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!