Android rom csere előtt állok. Szükségem lenne pár program nevére. (? ) Bővebben bent.
Amire szükségem lenne:
Kb 90wifi hálózat van mentve a telefonban és nem emlékszem az összes jelszavára.
Aztán egy olyan programot is keresek ami tömegesen tud apk-t telepíteni. (továbbra is lusta vagyok egyesével feldobálni azt a nem kevés alkalmazást amit használok)
A csúcs program az lenne amelyik abban tudna segíteni hogy az összes programot jelszót és mentéseket visszapakolja helyettem!
(kitkat rom van a telefonon és nem igazán jön be)
A segítséget előre is nagyon köszönöm!
Super Backup, Titanium Backup stb.
A wifi jelszavak átmentési képességében nem vagyok biztos, de az alkalmazások, sms, whatsapp, viber előzmények átmenthetőek.
Amúgy érdeklődnék, milyen készülék az, ahol nem jó (és miért nem jó) a KitKat?
Firmware vagy vmi főzött?
A jelszavakra ajánlom a wifi pass recovery & backup nevű programot, a többes telepítésre pedig az Apk installert.
Sajna ami mindezt egybe tudná, olyan nem létezik. :(
Remélem tudtam segíteni.
#3:
Elvileg igen, de nekem pl. android verzió lépés (4.2 - 4.3) után a volt telepített progik nem jöttek vissza. A google fiókba meg pl. sms-eket nem szinkronizálok fel. Nem néztem, sztem nem is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!