Huawei mobilon van belső kamera?
ez egy szépen kidolgozott kérdés
látszik hogy szántál rá időt és hogy számodra tényleg fontos a kielégítő és félreérthetetlen válasz
szóval a Huawei amit Huawey-nek írunk az egy telefon gyártó cég amely sok mobiltelefont gyárt, és egyes modelleket ellát "belső" kamerával amit előlapi kamerának hívunk
pl még a 300Y is kapott de a p6-ban is van
kérdésed pontosan nem tudni mire vonatkozott, de ha megvan milyen modellt szeretnél akkor arra rákereshetsz a google-n
a google az egy olyan oldal amely egy egyedülálló algoritmussal tizedmásodpercek alatt átnézi a világhálót
és ha a keresett szó szerepel bárhol azokat neked kilistázva megjeleníti
ha például kinézted magadnak a huawey ascend p6-ot
akkor beírod hogy huawey ascend p6 előlapi kamera
ekkor nyomsz egy entert
a google kilistázza neked a huawey ezen modelljének előlapi kamerájának paramétereit ebből azonnal rájössz hogy van neki belső kamerája
remélem segítettem
Nincs. Egy telefon sincs, amiben lenne belső kamera. Mi értelme lenne fényképet csinálni egy chipről?
Ami szót kerestél az szerintem az előlapi kamera. Ha erre gondolsz, akkor válasz igen és nem, tekintve, hogy a Huawei nem csak egyféle Androidos mobilt gyárt. Van köztük aminek van és van aminek nincs előlapi kamerája.
"látszik hogy szántál rá időt és hogy számodra tényleg fontos a kielégítő és félreérthetetlen válasz
szóval a Huawei amit Huawey-nek írunk"
Nálatok. Ahol nem tudnak olvasni.
És a keresőt is csak másnak ajánlgatni.
Írd be a böngészőbe és nyomj entert. Aztán gyere vissza és mondd meg honnan vetted az y-t?
jól megmodtad haver
benéztem na
most hogy igazad volt remélem fulladásig röhögsz és kivered vagy 2x
a válaszom hitelességét aligha rontja
és a kérdés értelmetlenségén sem segít
de köszönöm az építő jellegű kritikát
most keress más választ amibe bele tudsz kötni anélkül hogy ugye értelme is lenne a válaszodnak a kérdező felé
és most a kérdezőtől is bocsánatot kérnék mert nem tudok olvasni és y-nak hittem az i-t
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!