Milyen telefont ajánlotok max 70000ft-ig?
Figyelt kérdés
Amire kellene zene játék fényképezés facebook ask internet2014. febr. 10. 19:34
2/9 A kérdező kommentje:
Kossz azert mas ajanlatokat is meghallgatok :-)
2014. febr. 10. 19:53
3/9 anonim válasza:
Ugyan azt mint az első!
Használtan Nexus 4 :D
4/9 anonim válasza:
Lumia 820
sp kijelzője sajnos bagyon gyengusz.. :/
5/9 A kérdező kommentje:
és a lumia 820-ra lesz wp 9? meg lehet várok másik lumia-ra mert nem tetszik az amit fényképez vagyis mint ha egy festmény lenne
2014. febr. 11. 15:53
6/9 Worest válasza:
Sony Xperia SP.
Ez a telefon minden játékkal megbirkózik, és még ez így lesz egy darabig. (Hogy példát is mondjak: GTA San Andreas, Modern Combat 4, Asphalt 8(full grafika).
Internet gördülékenyen megy rajta.
Tökéletes választás lenne a számodra szerintem.
8/9 A kérdező kommentje:
Tudom csak kb május eleje ápril vége felé veszek csak gondolom most hülyének néztek miért most kérdezem akkor. :)
Szerintem vagy SP vagy htc 8x tudom ezt senki se írta de nagyon megtetszett főleg hogy kihangosítva milyen jól szól azzal már düböröghet a ROCK N ROLL :D de nem tudom most már csak azon gondolkozok hogy wp vs android mert nekem mind 2 tetszik
2014. febr. 11. 20:56
9/9 A kérdező kommentje:
olvasok gyors egy tesztet még az sp-ről azt gondolkozok
2014. febr. 11. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!