Melyiket látjátok szebbnek? Kapacitív IPS vagy amoled?
Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 19:04
1/6 anonim 

válasza:

ugyanolyan. én nem azt nézem egy telefonban, hogy az egyiknek más árnyalatúak a színei.
2/6 anonim 

válasza:

A felbontása szerintem fontosabb.320ppi fölött mind a kettő "pixelmentes" szép képet ad.
3/6 A kérdező kommentje:
ugyanolyan? a fekete is színtiszta fekete mindkettőnél?
2014. febr. 10. 19:12
4/6 anonim 

válasza:

En az amoledet szebbnek tartom, csak elvileg hajlamos beegesre (egy telefonomnak volt eddig amoled kijelzoje, annal nem tapasztaltam). Viszont abszolut nem donto szempont nalam. Az erinteserzekeles technologiajanak meg amugy ehhez semmi koze (ergo nem ertem a kerdesben miert szerepel h kapacitiv).
5/6 A kérdező kommentje:
azért így szerepel a kérdés mert a mostani lumiamnak amoledes a kijelzője
amit most fogok venni annak kapacitív ips
ezért szerepel így a kérdés
már csak amiatt is felesleges mert nemhinném hogy mostanában használnának rezisztív ips-t telóknál
de mivel így volt a leírásban így tettem bele
node akkor ne is számítsak lényegi változásra? 367ppi-s lesz de nekem a mostani is nagyon tetszik az amoledes
2014. febr. 10. 19:25
6/6 Elvtárs válasza:
Nekem ips van és szinte 180 fokos szögböl is látni rajta az apróbetüket. De én olyat olvastam hogy napfényben jobban lehet látni az amoledet.Amugy szerintem is mindkettő jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!