Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan lehetne/tudnám (újra)...

Hogyan lehetne/tudnám (újra) feloldani?

Figyelt kérdés
Van egy NAVON platinum androidos tabletem az a gond ,hogy elfelejtettem a mintát amivel lezártam és most a google fiókomba kellene belépni ahhoz ,hogy feloldhassam, de nem fogadja el a jelszavamat. Segítsetek légyszíves, hogyan lehetne/tudnám (újra) feloldani??????

2014. febr. 10. 15:22
 1/4 Tengor ***** válasza:
Add meg a helyes jelszót!
2014. febr. 10. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
google-hard reset
2014. febr. 10. 15:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Tengor : ne fogadja el a helyes jelszót
2014. febr. 10. 15:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Újra telepítés!

Kikapcsolt állapotban Hangerő gomb nyomása folyamatosan, majd 5 mp után bekapcsológomb folyamatos nyomása, (közbenn a hangerő gombot nyomod még) a bekapcsoló gombot elengeded még 5 mp a hangerő gomb, kijön egy android-os figura hangerő gombokkal navigálsz oda mész a factory reset-ig és gyors nyomás a bekapcsoló gombbal!

Lehet értelmetlen lett! Bocs!

2014. febr. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!