Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam Lg g2 vagy...

Tímea1987 kérdése:

Melyiket válasszam Lg g2 vagy Iphone 5 s?

Figyelt kérdés
2014. febr. 10. 08:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
Szerintem az iPhone 5S-t válaszd, nekem is ez van és imádom! :)
2014. febr. 11. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:
iPhone 5S-t ajánlom, ha egy év múlva úgy döntesz, hogy eladod, akkor is kapsz érte 120-130-at, ha vigyázol rá, az Androisos társai egy év múlva már pár 10 ezer Ft-nál nem fognak többe kerülni. Minőségi anyag felhasználás, minőségi külső, nem véletlen, hogy az apple a világ legértékesebb márkája.
2014. febr. 11. 21:02
 13/15 anonim ***** válasza:

Ööö az oké...de ha egy 5S-t megveszel minimum 200.000-ért, de inkább 220.000-ért, majd eladod 130-ért, akkor 90.000-et amortizálódott egyetlen év alatt! Az nagyon sok :)

Olcsóbb Androidos társai nem veszítenek értékükből ennyit.

Szóval ha az 5S mellett döntesz, az amortizáció ne legyen szempont. Mercedes-t, meg BMW-t sem azért vesznek az emberek, mert érdekli őket az, hogy 2-3 év múlva az 1/4-ét fogja érni a kocsi.

2014. febr. 13. 08:59
 14/15 t-34 ***** válasza:
Ne vegyél iphonet. Itt verik a seggüket hogy juj igy meg úgy prémium anyag használat jA aztán elkezd kopni az aluminium. Tehát végül telefon tok fog rá kerkerülni. Ami a szoftvert illeti az iphone 7 éve ugyan az az unalmas szoftver van ugyan az az ikon rendszer. Én szerintem szörnyen unalmas összehasonlitják egy videoban a 3gst és az t öt és még mindig full ugyanaz. Androidra legalább azt teszel amit akarsz ugy állitod be ahogy akarod. Azt töltesz le torrentel amit akarsz szóval teljesen szabad kezet kapsz.ÉN LG G2 használok.ne hogy iphonet vegyél szerintem túl kicsi is a kkijelző.
2015. márc. 24. 20:13
 15/15 anonim ***** válasza:

Persze hogy android..

3Èvig kapcsak az iphone ost.

Az android meg örökkè ugyan is cm romok mindig lesznek

2016. szept. 20. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!