Tímea1987 kérdése:
Jelez valahogy (fényjelzéssel) az iphone 5s ha nem fogadott hivas, uzenet, mail után?
Figyelt kérdés
pl mint a galaxy 3 -on elol szinesen villog, iphonon ez hogy van?2014. febr. 10. 00:23
11/16 A kérdező kommentje:
mar csak azt akarom megkerdezni hogy lehet e a hivohoz képet csatolni, es ha az illeto hiv akkor ott a fenyképe, vagy mas kép(amit kivalasztanék)koszonom
2014. febr. 10. 01:57
12/16 anonim válasza:
Én összehasonlítani nem tudom másikkal. Mindig is csak iPhone-om volt, Androidból is csak azok az olcsóbb fajták voltak a kezemben, azokkal meg nem lenne sok értelme hasonlítgatni.
Persze, be lehet beállítani. Sőt, elvileg Facebookról is le tudja húzni a képeket, aztán úgy csatolja a telefonkönyved kontaktjaihoz. Amikor hívnak pedig az egész képernyő háttere az a fotó lesz, azok jelennek majd meg a gombok, amikkel el lehet utasítani, felvenni, SMS-sel válaszolni neki stb, ja meg a hívó nevét is kiírja persze :D
13/16 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt, tobb mint egy éve van van galaxy s3-om, es ott peldaul nem lehet a hivohoz képet csatolni, legalabbis nem jottem még rá. azt tudom hogy sok panasz volt a fekete iphonokra mert koptak a szelei, vagy karcolodtak, és hogy van ezzel a feher, ezust?mert feher szinben tetszik, nekem csak alma tabletgepem van es gyonyoru, szinten feher
2014. febr. 10. 09:42
14/16 A kérdező kommentje:
már csak azt akarom megkérdezni hogy az iphone 5s-nek cserelheto e az aksija, és van e rajta videohivas, 3G
2014. febr. 10. 09:59
15/16 anonim válasza:
Én is Apple-ös vagyok. iPhone 5-öm van, de amúgy Samsung-on is lehet képet csatolni. Én személy szerint iPhone 5S-t választanám. Gyönörű, formás és egyedi funkciói vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!