Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mobilvásárlás előtt állok....

Mobilvásárlás előtt állok. Tudnátok segíteni? Mi a véleményetek az S4-ről?

Figyelt kérdés
Különösebben nincs tervem,hogy konkrétan mire használjam.Inkább csak ilyen mindennapokra.Amitől a legjobban tartok az az,hogy akadozna és leblokkolna.Ez lehetséges?Nincs megszabva,hogy most csakis ez a készülék legyen,úgyhogy ha valaki tud ajánlani jobbat,vagy ami szerinte jobb azok tanácsát szívesen várom.Csak az iphone-okat rögtön kizárnám.A válaszokat is előre köszönöm.És ahogy már mondtam szívesen fogadok ajánlatokat. :DD
2014. febr. 9. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem HTC One-om van lassan egy éve. Egyszer se akadt meg.
2014. febr. 9. 21:52
 2/5 anonim ***** válasza:

Akadozás néha előfordulhat, hisz a Samsung egy balf*** optimalizálás terén és szörnyű a TouchWiz, de azért ne úgy gondold el, hogy folyamatosan akad.

Leblokkolás alatt meg fogalmam sincs mire gondolsz.

HTC One-t ajánlanám én is, mondhatni SGS4 ellenfele, de jobb a kijelzője, jobb szoftveresen (mind kinézet, mind teljesítmény szempontjából), jobb hangszóró (bár hangszórón senki sem hallgat zenét, de pl játékoknál meg akárminél azért nem hátrány), és az egészben a legjobb a külseje. Gyönyörű kinézet, kézbe fogni élmény, a legjobb.

2014. febr. 9. 22:59
 3/5 kismutyesz_ ***** válasza:

Én az LG G2-őt ajánlanám ha még aktuális a kérdés. Snapdragon 800-as processzor, ami már messze jobb a Snapdragon 600-nál ami az SGS4-ben van. Az LG G2 szinte minden téren jobb, de erről meggyőződhetsz te magad is:

[link]

2014. máj. 20. 09:43
 4/5 kismutyesz_ ***** válasza:
Ja és a hátlapi gombokat hamar meg lehet szokni, sőt szerintem jobban is fogod szeretni, mint a hagyományosakat. :)
2014. máj. 20. 09:46
 5/5 kismutyesz_ ***** válasza:
Elnézést, a proci ami az S4-ben van az az Exynos, de Snapdragon 800 akkor is most az egyik legerősebb. :D
2014. máj. 20. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!