Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyuk a jobb teló? Nokia...

Melyuk a jobb teló? Nokia 5310. vagy sony erickson w395.

Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 08:03
 1/6 anonim ***** válasza:
szia! nekem nokia van, és imádom, nagyon jó :D de talán a sony jobb... :)
2009. dec. 8. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Én Nokiára szavazok,de a sony is jó. Az a baj,hogy ez a kettő teló közül nehéz választani.Mert mindegyik nagyon a szivéhez tud az embernek nőni
2009. dec. 8. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a nokia jobb.

Elírtad de lehet érteni a kérdést! :D sony ericsson

2009. dec. 8. 15:31
 4/6 anonim válasza:

sztem a nokiánál nincs megbízhatóbb telefon

sok telefonom volt már úgy hogy nekem hihetsz a nokiát válaszd

2009. dec. 8. 16:04
 5/6 anonim ***** válasza:
nekem 5310-em van, és énis e kettő között gondolkoztam, és amiután megvettem a nokiát megnéztem a kettő tulajdonságait, a nokia sokkal többet tud mint a w395
2009. dec. 21. 11:49
 6/6 anonim ***** válasza:
nekem volt szerencsém mindkettőhöz, a nokia nagyon jó teló, azt leszámítva hogy 2 hónapon belül 2x volt szervízben... de én nagyon szeretem, ahhoz képest hogy sony párti vagyok. w395öm is volt, de én többre számítottam mint amit tudott. de viszont a gombok nagyon tetszettek, azok szépre sikerültek.
2010. jan. 31. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!