Melyuk a jobb teló? Nokia 5310. vagy sony erickson w395.
Figyelt kérdés
2009. dec. 8. 08:03
1/6 anonim válasza:
szia! nekem nokia van, és imádom, nagyon jó :D de talán a sony jobb... :)
2/6 anonim válasza:
Én Nokiára szavazok,de a sony is jó. Az a baj,hogy ez a kettő teló közül nehéz választani.Mert mindegyik nagyon a szivéhez tud az embernek nőni
3/6 anonim válasza:
Szerintem a nokia jobb.
Elírtad de lehet érteni a kérdést! :D sony ericsson
4/6 anonim válasza:
sztem a nokiánál nincs megbízhatóbb telefon
sok telefonom volt már úgy hogy nekem hihetsz a nokiát válaszd
5/6 anonim válasza:
nekem 5310-em van, és énis e kettő között gondolkoztam, és amiután megvettem a nokiát megnéztem a kettő tulajdonságait, a nokia sokkal többet tud mint a w395
6/6 anonim válasza:
nekem volt szerencsém mindkettőhöz, a nokia nagyon jó teló, azt leszámítva hogy 2 hónapon belül 2x volt szervízben... de én nagyon szeretem, ahhoz képest hogy sony párti vagyok. w395öm is volt, de én többre számítottam mint amit tudott. de viszont a gombok nagyon tetszettek, azok szépre sikerültek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!