Ha veszek egy telefont Mozaik XS díjcsomaggal, akkor az már tartalmaz mobilinternetet? Vagy külön kell hozzá venni?
Látom, hogy van a díjcsomagon belül az internetről leírás, de nemtudom, hogy a díjcsomag tartalmazza, vagy azokat a lehetőségeket nyújtja.
Valamint a 200mb-os internet mennyire gyors? ( nem vagyok otthon ebben a témában )
Kérdező,sajnos kapzsi világban élünk:/
Azert nem 2-3 videót visz..attól függ milyen hosszú.
Wi-fi nincs neked?Mindenáron mobilnetet akarsz?
Utolsonak igaza van,ki kell kapcsolni a HD-t.
De van wifi, viszont ha utazok akkor jó lenne eltölteni az időt.. Vagy ha olyan helyen tartózkodom ahol nem tudok wifizni.
De egyébként látom, ha feltöltőkártyás telefont veszek, olcsóbb a net. 1300-ból kijön az 1GB.
Értem..:)
1300 ft-ért 1 GB??
Nekem 1000 ft 100 MB,2000 ft 200 MB..holnap megyek is a T-mobile-hoz! :D
Lehet rosszul értelmezem, de hát itt van. :D "Domino feltöltőkártyás előfizetőknek." :D
Elnéztem. Ha már van neted és plusszba akarsz még 1 GB-ot akkor 1300ft. Ha még nincs, akkor 2200. De az is elfogadható.
( de lehet most is rosszul látom )
Köszönöm Hogy megmutattad :)
Valójában hidegen hagy,mert itthon wi-fi van,mobilnetet akkor szoktam használni amikor helyi buszra várok,vagy Miskolcra v.Egerbe megyek.Ez nagyon ritkán van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!