Valaki segít felrakni a teljes verzióját a powerampnak?
Lucky patchert szedd le, az alkalmazásnál a oatchek menüjének megnyitásakor meg a licenszelenőrzés eltávolítása dolgogra menj rá.
De egyébként itt most megnéztem: [link]
Itt is azt írja hogy lucky patcher a te segítőd.
Keresd meg a poweramp unlocker-t a play store-on
Vedd meg
ilyen egyszerű.
Ezt nCore -ról szedtem le, a visszajelzések alapján működik, tömörítettem és feltöltöttem szóval majd bontsd ki.
Itt a leírás:
Telepítés:
1. Telepíted a Lucky Patchert.
2. Kiválasztod az alsó menüben a "Toolbox" menüpontot.
3. A megjelenő menüben rámész az "Install modded GooglePlay Store" menüpontra.
4. A megjelenő listából kiválasztod a "Modded Googe Play 4.5.10 (Android 2.2 and UP)" opciót, utána "Install".
5. Minden kérdést amit feltesz "Igen"-t nyomsz rá.
6. Újraindul a telefon. (Lehet 2szer is) (Wifi, net kikapcs innentől)
7. Telepíted a "Poweramp Full Version Unlocker v2-build-26.apk"-t.
8. Telepíted a "Poweramp Music Player (Trial) v2.0.9-build-534.apk"-t
9. Elindítod a Powerampot, megnézed a "Beállítások"- menüt, felgörgetsz, ha nincs fent háromszög, sem licensz folyamat ellenőrző, akkor jól dolgoztál, ha ott van indítsd újra a telefont, majd az App-ot is.
10. Ha nincs a menüsor legtetején semmi, akkor telepíted a "Poweramp Music Player (Trial) v2.0.9-build-544-play.apk"-t
11. Ha hibát ír a licenszre törölsz mindent, újraindítod a telefont, majd előröl minden. (max 10perc) Tesztelve több telefonon.
Itt meg a link:
Egyébként nekem lucky patcher nélkül is ment, annyit csináltam hogy felraktam az unlockert majd az 544 -es buildes verziót és kész, gond nélkül ment.
Passz.
Én nem raktam fel.
De gondolom észre veszed, vagy mondjuk a lucky gondolom kiírja mikor végzett.
Úgy nem megy ahogy én csináltam?
Nekem így felment SGS Advance -ra (cm9):
1. Install Poweramp Music Player (Trial) v2.0.7 build-513 APK
2. Install Poweramp Full Version Unlocker v1.1-build-12 APK
3. Run Poweramp Music Player (Ne lépj ki, hanem "Home" gomb!)
4. Run LuckyPatcher > Apply 'Custom patch' > select 'patch.by.sanx_com.maxmpz.audioplayer'
Aztán licence ellenőrzés a lejátszóban.
Ennyi.
Apkmania -ról szedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!