Sony Xperia SP VS Samsung Galaxy S3?
Köszönöm.
Az S3-nál nem a 4G-sre gondoltam.
És megkérdezhetem, hogy miért az SP?
Ez aztán indoklás :D
Újabb, és még erősebb is! Tyű!
Kedves kérdező!
Itt egy összehasonlítás. Lénygesebb eltérés: A Samunál 4 mag, egy hajszálnyival nagyobb kijelző, gyakorlatilag 2x-3x akkora belsőtárhely...
Illetve KARCÁLÓBB kijelző.
A samunál négy mag. Ez tény. De fejletlenebb és gyengébb mint az sp két magja, illetve a grafikus gyorsító is az s3-ban nem egy mai csirke. Ízlések és pofonok, de nekem nem jön be a szappantartó feat fröccsentett műanyag páros, az sp sokkal komolyabb, bár ez csak az én véleményem.
Mindkettőnek van hátránya. Az sp-nek van pár darabja, amelyik nem tökéletesen kezeli a ramot. Az s3 meg részesült a samsungtól megszokott hanyag optimalizásból, de ezen lehet segíteni egy főzött rommal.
A kamera tapasztalataim szerint mindkettőben elfogadható minőségű.
Egyik telefont sem akarom rossznak beállítani, nem vagyok elfogult egyik márkával sem. Viszont a kettő telefon közül az sp éri meg jobban, főleg hogy az sp 12 ezer forinttal olcsóbb.
Na ez az indoklás megfelel már neked is?
Azért az, hogy erősebb, még mindig nem releváns számomra... :P
Egyébként, magában a teljesítményben azért lehet jobb az SP, mert az app-ok többsége még a két magot sem hajlamos kihajtani... A Grafikus vezérlőről meg nem szeretnék vitatkozni, nekem is meg van róla a véleményem. Én jobbnak találom az S3-at. Anyaghasználatában nem egy csúcs, de hardveresen még mindig középső szegmensben van. A Xperia sorozat számomra leginkább egy gyufás dobozra, emlékeztet, de ugye ez is ízlés kérdése.... Az ára.... Na erről nem is érdemes vitát nyitni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!