Egy Iphone 5S-ben elég 16GB tárhely?
milyen kérdés ez?
nem vagy tisztában azzal hogy miket használsz?
biztos van most is telefonod tudsz ahhoz viszonyítani
nekem 16-os van rengeteget fotózok,videózok
rengeteg zene van rajta (80-150)
meg vagy 5-6 alkalmazás és még van több mint 5 giga helyem
de ha 32 gigányi játékot akarsz rátenni akkor nyilván nem elég
micsoda egy kérdés ez..
Elég LEHET. Minden attól függ, pontosan hogy akarod használni. Nekem 16-os van, játékok nincsenek rajta, zenéből is csak 1-2 kedvesebb album, viszont slow-mo videókat szeretek csinálni, illetve pár tíz mega PDF-em is van, így van 7 giga szabad helyem.
Viszont ha te felmásolsz 5 gigányi zenét, az a telefonon is ennyit fog elfoglalni, videók esetén ugyanígy. Ha minden népszerűbb block-buster játékot (pl Vice City, San Andreas) egyszerre a telefonon akarsz tárolni, ezek akár 1.5 gigások is lehetnek - egyenként. Tehát kompromisszumos gazdálkodással (pl kétlem, h valaki párhuzamosan tolná a két GTA-t, bár én eleve nem játszom érintőképernyős eszközön) simán el lehet férni, de ha nem akarsz ilyenekkel törődni, akkor lehet, hogy jobb, ha 32-es után nézelődsz. Amit mindenképp tarts szem előtt: 16 gigás iPhone-on nem ennyi lesz gyárilag sem a szabad hely, mert iOS7 is ebből foglal magának (rádugva iTunes-ra, azt mondja, 12.92 GB a teljes kapacitás - nyilván ez a szokásos GiBi-GB váltás miatt is kevesebb...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!