Tomcatters kérdése:
Van itt valakinek samsung galaxy s4 ese? Kijelző mintha halványan látszana a gyári böngésző állandóan.
Figyelt kérdés
A napokban észrevettem inkább világosabb háttereknél, hogy folyamatossan mintha halványan látszana a gyári böngésző . Ha pl Mozzillával ramegyek pl a googlera es elfordittom 90° fokkal a samsung felirattal párhuzamossan látszik a gyári böngésző url címsora állandó jelleggel. Van aki már találkozott hasonlóval ?2014. febr. 8. 10:43
11/14 A kérdező kommentje:
Azota már lecseréltem 1.5 eve note3 használok .. alap fenyeron szinte :) Esdig még tökéletes :)
2016. ápr. 12. 11:23
12/14 anonim válasza:
Nekem egy IPS kijelzős Huawei p8 lite égett be. Alul a navigációs sáv és felül a menü. :-( És nem AMOLED.
13/14 anonim válasza:
Nekem s6 van. A facebook netes felülete égett be. 1.5 éves a teló a netes felületet nem is használom csak az alkalmazást!
14/14 anonim válasza:
régi kérdés, de nekem a messenger égett be a billentyűzettel együtt
fehér képernyőn, halvány rózsaszínes foltok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!