Mi a véleményetek a Sony Xperia Z-ről?
0ft -ért havi 20k számla mellett lehet megkapni, de ha ez nem zavar és ki is tudod használni akkor vedd úgy hogy nem is írtam le ezt a mondatot.
Egyébként gyors, laggokat nem nagyon fogsz tapsztalni, és szerintem megéri azt a pénzt amit elkérnek érte.
Előfizetésre csak úgy tudod kihozni ha veszel hozzá egy csomagot is.
A szolgáltató oldalán ezekfelvannk tüntetve mikor a telefonra klikkelsz, kivan írva hogy mikkel lehet kihozni.
A nulla forint az azért annyi mert azt mondják hogy oké vidd el ingyen, de akkor két éven keresztül havonta fizess 15-20k forintot.
Nem tudom, abban se vagyok biztos hogy van olyan csomag ami 1000 forint/hó. De biztos kilehet ilyennel is hozni, csak akkor meg a telefon árának java részét kezdőrészletnek ki kell fizetni.
Azzal csak az a baj hogy ingyen nem adnak semmit.
Szolgáltatónál meg mindig drágább a telefon, de ha függetlenül veszed akkor meg ugye egyszerre ki kell fizetni az árát.
Azért van olyan lehetőség hogy ingyen elviheted, mert mellé havi 20k számlát fizetsz nekik, és ez így már mindjárt megéri a szolgáltatónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!