Segítség! Kéretlen alkalmazás került a telefonomra! Hogy tudom törölni?
Ma délután véletlenül bekapcsolva felejtettem a broututot, mert bealudtam egy kép átküldése közben.
A számitógépen és a telefonon is úgy maradt.
Majd mikor eszembe jutott, jelezte a telefon, hogy letöltöt egy xperia lounge béta nevü alkalmazást!
Nem engedélyeztem, hogy ráketüljön a telefonomra mégis ott van!
A felhasználási feltételeknél rákattintottam arra, hogy NEM FOGADOM EL.
Majd töröltem az alkalmazást, de ennek ellenére rajta van a telefonomon és azt kéri fogadjam el az alkalmazás felhasználási feltételeit!
Pár kérdésem lenne:
Mi ez?
Hogy kerül a telefonomra?
Hogy tudom törölni?
Mégis, hogy lehet az, hogy az engedélyem nélkül oda került?
Csak remélni tudom, hogy nem vette le a pénzemet!
Ha igen kihez mehetek panaszt tenni?
Köszönöm
Először is hagyd abba a pánikozást mert gyerekes. Nyilván nem kéretlen alkalmazás, hanem a Sony telefonok egyik rendszeralkalmazása, már csak a nevéből kiindulva.
Nade használjuk a keresőt, mert te nem tudod használni ahogy látom:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
No most már ezt is tudjuk. Most beszéljünk a "broututot" szóról. Komolyan? Tényleg? pff..
Panaszt tehetsz a néphadseregnél és az ombudsmannál. Esetleg a békéltető testületet és a PSZÁF-et is megpróbálnám.
Már bocs, de teljesen jogos a felháborodásom!
Tele az internet különböző kártékony programokkak.
Elég csak egy zenét letöltenem, máris tele pakolja a számitógépet/ telefont kéretlen szarokkal!
Utána meg telepítetthetem újra az egész rendszert, mert lassú lesz mint a tetü.
Tehát teljesen jogos a felháborodásom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!